Presentation av mig själv

Japp så var det igång...
Jag heter Tina är 26(ochetthalvtbara) år gammal. Jag gillar att prata och diskutera om allt viktigt och oviktigt i hela världen. Jag har 2 goa kids Charlie och Sam födda -08 och -11 och en underbar fästman som både utmanar mig och mina åsikter men också stöttar mig i allt jag vill göra:).

Jag är en fyndgalen traderaälskande nörd. Otroligt lojal och ärlig som vän, men stundvis lite bitsk och egensinnig. Jag gillar inte konflikter men är samtidigt lite för frispråkig föratt aldrig hamna i några..

Jag är positiv och glad. Blir lycklig av små saker i vardagen och att få tid att påta med grejer som intresserar mig. Har däremot noll tålamod för människor som är fördomsfulla, alldeles för pk och de som är för fina i kanten föratt kunna slappna av och vara sig själva. Ytligt pipel och gullenullnutt tråkar ut mig, men jag kan däremot prata om och diskutera aaallt. Jag kan ha en lika (i min värld) intressant diskussion om genus och politik som om middagstips, kidsen eller kläder. Allt går att göra till debatt också;)

Vi kan för enkelhetens skull göra en liten sån härna grej:

Favoritbok: Rötter
Favoritfilm: sååå många... Allt från the breakfast club till borta med vinden, men har en förkärlek till all skräck!
Politisk åsikt: Röstar rött, men är inte speciellt förtjust i utbudet som finns.
Intressen: Allt som rör barnen, umgås med karln och kompisar och bara snacka skit, film, dansa, träna och hej å hå.
Dricker: Vin och Kaffe.
Äter: Det som finns på barnmenyerna i princip... Ingen finsmakare här inte, men gillar dock att laga mat och baka.
Kläder: Tight... iallafall när jag har kroppen för det... Kom igen lillen är bara ett par månader liksom....ju..
Älskar: Tatueringar, öppenhet, rock och grunge, jeanpaul gaultiers herrparfymer, P3, långa bad, Sims3, hundar, godis (Är sjukt sockerberoende).. Och ja just det Karln och smågrodorna ocksårå...

Hörs!


Dagens outfit ala Charlie

Så stor-grodan håller på att potttränas dårå, vilket innebär att han får ränna runt naken på hemmaplan för smidighetens skull vilket han nu också gjorde idag.
Jag fick för mig att putsa upp barnvagnarna vi har ståendes på uteplatsen så att jag ska kunna lägga ut dem på blocket. Jag har liksom gått igenom 8 vagnar till det större barnet (ähum) vi har visserligen "bara" 4st kvar nu. (okej 5 då om man räknar lillens också)... Har någon slags fetish att fynda beggade vagnar...
Nåväl när jag stod därute och donade kom Charlie ut och ville också vara med. Jag sa att jag snart var klar och att det var lite för kallt för att gå ut utan kläder.
Ja så eftersom att jag inte specifikt sa att han inte fick gå ut och ungen inte är född i farstun så kom han tillbaka efter ett par minuter i den här läckra stassen:




Så, ready to go!



Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0